2013. július 8., hétfő

Köszöntelek a varázslat világában!

Bizonyára senki sem ismer engem ezen a néven..ami azt illeti már számtalan blogom volt itt, némelyik nagy népszerűségnek örvendett, azonban voltak olyanok is amelyek nem értek el sikereket. Egy kis időre visszavonultam, mind az ihlethiány mind pedig a miatt, hogy a blogspot világa megváltozott. Nekem már nem igazán tetszik az, hogy tucatszám jelennek meg fanfictionok, (főleg OneD) régebben egyáltalán nem erről szólt a blogolás. Persze, hajdanán még a Twilight volt a nagy szám, arról is készültek fictionok, de nem olyan rengeteg mint most a OD-ről. Nem bántásból írom, sőt szerintem akik ilyeneket alkotnak meg, azok képesek lennének saját sztorikat is összehozni. Mert igen, vannak köztük olyan írók is akiknek van tehetsége. Elhiszem hogy imádjátok az adott bandát/énekest/színészt, de hé! Van fantáziátok, gondoljatok ki valami egyedit, és ne féljetek attól, hogy esetleg senki sem megy és ír kommentet tucat szám. Valahol mégis csak el kell kezdeni, nem igaz? 
Nos, eddig mindenféle műfajban kipróbáltam már magam, kisebb nagyobb sikerrel, s most úgy gondoltam ideje lenne valami varázslatosat írni, olyasmit ami nem nagyon létezik itt a blogspot világában. Nagyon remélem, hogy sokak tetszését elnyerem ezzel a történettel, és hogy mind annyian bele szerettek majd ebbe a történetbe....Amely mint ahogy lenni szokott csak úgy ihlet szerűen jött, s már annyira piszkálta a fantáziámat hogy úgy gondoltam ideje mondatokba, és történetbe foglalni. Egy "évados" sztorit tervezek, s nem kérlek titeket semmi másra, minthogy adjatok egy esélyt nekem, és a történetnek. Igyekszem majd nem túl hosszú fejezeteket írni, de ahogy magamat ismerem el fog velem szaladni a ló. Ha ez megtörténik akkor felbontva rakom majd fel a részeket. Akár az is előfordulhat hogy egy héten kettőt is. Na, és miről is szól eme varázslatos rege?.....


Marianne Wright nem éppen egy átlagos lány. De nem ám! Kezdjük azzal hogy egy ősrégi nemesi család sarja. Kislány korában Anglia fővárosában, Londonban lakott az egész Wright famíliával egy fényűző tömbházban, azonban mikor édesapja meghalt a mamájával vidékre költöztek. Akkoriban minden olyan zavaros volt, s Marie nem igazán értette az eseményeket. Sok sok évvel később amikor már Marianne fiatal felnőtt nővé cseperedett, s teljesen tudatában volt annak hogy mégis mire képes, levelet kapott. Mégpedig Edwardtól, a nagyapjától aki halála utolsó pillanatiban ragadott papírt és tollat, hogy egy zavaros kis üzenetet firkantson kedvenc unokájának. Ennek a levélnek köszönhetően kellett hát vissza utazniuk a fővárosba, vissza a házba a rokonok közé. S ha mindez még nem lenne elég a nagyapa Marianne-ra hagyta a házat, s minden ingóságát is. Nem kívánt vendégként érkezett hát a Wright rezidenciára, s megismerhette rég nem látott másod unoka testvérét Tristant, akivel sokkal több közös titka akadhat mint azt hitte volna.....

Egy levél amely új kalandra késztet. Egy régi poros könyv, melynek köszönhetően súlyos titkok tudója leszel. A pillanat amikor úgy érzed bármire képes lennél. Vágy ami felemészti minden más érzésedet. Örök élet. Kecsegtet és elcsábít. Mézédes csók, amely mérgezőbb minden másnál. Szívdobbanás, az utolsó leheletig. Varázslat és mágia, kalandok, s a halál mezsgyéje.Tarts velünk Londonba, légy részese a történetnek! 
Vigyázz, mert ha a tűzzel játszol, lángra gyúlhatsz!


1 megjegyzés:

  1. Kedves Lisi Fairytale!

    Először is szeretném megköszönni a fejlécet amit készítettél nekem! Egyszerűen fantasztikus lett :)
    Másodszor pedig szeretnék pár szót szólni ahhoz amit ennek a bejegyzésnek az elejére írtál. Teljes mértékben egyetértek veled abban, hogy rengeteg fanficton van és ebből a legtöbb 1D-s. Mivel elég nagy sztárok és szinte minden róluk szól sajnos vagy nem sajnos (kinek mi) minden második blog is az ő főszereplésükkel van. És hiába írok én is ilyen fanfiction-t már engem is kezd zavarni, hogy szinte alig lehet már olyat olvasni amiben ők nincsenek benne. Régebben mikor még nem volt ez az 1D láz akkor rengeteg olyan blog volt és akkor sokkal többen is olvasták a hétköznapi vagy éppen misztikus történeteket. Most viszont a fanficton-ok többségben vannak és ezzel elnyomják az olyan történeteket amiknek nincs köze a fanfictionokhoz. Nekem is volt régen egy teljesen hétköznapi történetem és azt elég sokan olvasták, de csak is azért mert akkor az olyan fajta történetekre volt igény..most pedig mindketten tudjuk, hogy mire van.

    A történtedet pedig kíváncsian várom. (és nem csak Alex Pettyfer miatt..istenem milyen jó pasi) Elnyerte már most a tetszésemet! :)
    Ui.: ne haragudj, hogy ennyit írtam.
    xoxo

    VálaszTörlés